diumenge, 27 de febrer del 2011

espaguetis amb salsa de pebrot

MÉS PASTA

Els plats de pasta són molt agraïts. Omplen, no son complicats de fer i es poden fer per moltes persones amb facilitat. I aquest a més amb un mínim d'ingredients que segur que teniu a casa. Un paquet d'espaguetis, sal, sucre, pebre, crema de llet i un pebrot o en el seu defecte una llauna de pebrots del piquillo. I si no els teniu els hauríeu de tenir. Eh?, J. , tu ja saps qui ets! PERDONEU PERÒ ALGÚ HO HAVIA DE DIR.
Avui farem una salsa de pebrots per posar als espaguetis que ens pot servir per acompanyar qualsevol cosa que vulguem, una quiche, una carn freda, etc.








INGREDIENTS:

200 g d'espaguetis

salsa de pebrot:

1 pebrot o una llauna de pebrot

1 bric de crema de llet 200 cl.

oli, sal, sucre i pebre


SALSA DE PEBROT

Encenem el forn al màxim per escalfar-lo. Mentre s'escalfa agafem una plàtera petita d'anar al forn i tallem el pebrot i li traiem les llavors de dins. El tallem a trossos sense pelar-lo, el posem a dins la plàtera amb sal, una mica de sucre, pebre i un raig d'oli. Ho tindrem uns 20 minuts al forn mig 200º. Traieu el pebrot del forn i el poseu en un got batedor. El passeu pel turmix amb la crema de llet fins que quedi una salsa ben fina.

Mentres el pebrot és al forn podem posar una olla al foc amb agua ben abundant i sal. Quan bulli hi tirem els espaguetis i els deixem coure el temps que indica l'envàs. Tenim 10 minuts més o menys per anar a llegir el diari o preparar un segon plat, podrien ser els filets de gall dindi de l'altre dia i amb una fornada mateu dos ocells d'un tret.

Passat aquest temps retireu els espaguetis del foc i hi poseu una mica d'aigua freda per parar l'ebullició. 

Els escorreu ben escorreguts i els poseu en una plàtera amb la salsa per sobre.

Els podeu servir amb formatge parmesà ratllat  a taula per posar-se'n  cadascú al gust.

1 comentari:

  1. He fet cintes de pasta fresca d'alfàbrega i all amb aquesta salsa DE PERBROT i estaven de mort!!!

    ResponElimina