dimecres, 7 de setembre del 2011

amanida de cranc amb salsa de cacauets

NO TOT ÉS SALSA ROSA A LA VIDA

És dir amanida de cranc i ja t'imagines l'enciam amb una salsa rosa, doncs no! Aquesta vegada amanirem amb una salsa de cacauets. Que no ho heu provat mai? Que no us atreviu? Si home sí, a la vida s'han de provar coses noves. Aquesta salsa fa que sigui una amanida original.







INGREDIENTS:

fulles d'enciam

1/2 llauna de blat de moro

1 pastanaga

6 palets de cranc

2 ous de codorniu (opcional)

salsa de cacauets:

1/2 llimona

8 cullerades d'oli de girasol

15 cacauets

2 cullerades d'aigua

sal i pebre

Si tenim ous de codorniu i n'hi volem posar agafem un pot d'aigua i hi posem els ous i el posem al foc. Quan bulli comptem uns 7 minuts i ja ho podem apagar.

Agafem les fulles d'enciam les netegem bé i les centifruguem bé, que no tinguin gens d'aigua. Si no teniu centrifugadora ho podeu fer amb paper de cuina, sobretot no poseu l'enciam a la rentadora , si us plau! Poseu paper de cuina sota, les fulles a sobre i més paper de cuina a sobre i premeu amb suavitat perquè el paper xucli l'excès d'aigua.

Posem l'enciam en una plàtera, el blat de moro escorregut i la pastanaga ratllada.

Posem tots els ingredients de la salsa al got batedor i ho passem pel turmix. Si els cacauets tenen molta sal no cal  posar-n'hi.

Afegim la salsa a la plàtera i barregem amb l'ensiam , el blat de moro i la pastanaga.

Posem per sobre els palets de cranc tallats a rodanxes esbiaixades i els ous de codorniu pelats i tallats per la meitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada