dimecres, 18 de gener del 2012

escudella barrejada

NO TREBALLAR EN VA

Moltes vegades fem caldo i en fem en quantitat per congelar i tenir-ne per més dies.
Doncs bé, el primer dia que fem caldo, en lloc de menjar la carn d'olla podem fer la varietat de l'escudella barrejada. Pot ser un plat únic per sopar. La resta de caldo el gaurdem per una altre dia fer una sopa de fideuets.







INGREDIENTS:

1 olla d'escudella i carn d'olla (vegeu la recepta)

100 grs de cigrons cuits

4 fulles de col, bledes o espinacs (el que us agradi)

un grapat de fideus gruixuts

un grapat d'arròs


Posem el caldo al foc i hi afegim les fulles de col i els fideus i l'arròs.

De l'olla del caldo traiem la patata, la pastanaga, pilota, pollastre, butifarra, orella, conill de vedella tot el que tingueu i ho talleu a trossos petits.

Quan ho tingueu tot fet a trossos petits els poseu dins de l'olla i hi afegiu també els cigrons. Amb 20 minuts en total l'arròs i els fideus ja estaran cuits i l'escudella feta.

3 comentaris:

  1. Hola Núria,

    que em pots subscriure al bloc per poder rebre les receptes per mail?

    El meu mail es: adiabg@gmail.com

    Gràcies!

    ResponElimina
  2. Quisiera saber si se puede congelar la escudella bareixada. Muchas gracias

    ResponElimina