dimecres, 6 de juny del 2012

amanida de mongetes amb botifarra

LA MIDA SÍ QUE IMPORTA

A la cuina la mida sí que importa. En aquesta amanida per exemple és important que la quantitat de pebrot i ceba sigui mesurada, si n'hi ha en excès ens pot quedar massa forta. Aquests ingredients li han de donar una gràcia, no emportar-se'n el protagonisme.







INGREDIENTS:

2 talls de botifarra negra estreta

2 talls de botifarra blanca estreta

1 tomàquet petit

1 tros de pebrot vermell (molt poc)

1 tros de pebrot verd (molt poc)

1 tros de ceba tendra (molt poc)

oli i vinagre

1/2 quilo de mongetes cuites


Agafem un bol i hi posem les mongetes que haurem comprat en una botiga de llegum cuit, o de pot que sigui de qualitat. Les mongetes han de ser bones perquè és l'ingredient principal.

Tallem tots els ingredients en quadrats d'un cm: les botifarres, el tomàquet, els pebrots i la ceba.

Ho barregem tot a dins del bol.

Ho amanim amb una salsa feta en una tassa  petita amb oli i unes gotes de vinagre només. Ho batem bé perquè es barregin els dos ingredients i ho tirem per sobre l'amanida.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada