dilluns, 27 d’agost del 2012

entrepà de remenat de tomàquet



BOCATA TORTILLA

L'entrepa de truita no te cap secret, no? A més si no us acaba de sortir bé la truita perquè no hi teniu traça sempre la podeu camuflar dins del pa i no es veu la desgràcia.
Avui us proposo un entrepà amb ou diferent. És important fer-ho amb tomàquets naturals, encara que en trobem durant tot l'any, ara a l'estiu n'és el temps.






INGREDIENTS:

2 ous

2 tomàquets madurs

1 barra de pa intengral o tipus xapata

sal, sucre i oli

alfàbrega seca (opcional)


Agafem els tomàquets i els tallem pel mig, de forma que ens quedi la cua sencera en una de les dues parts. Ratllem els tomàquets amb un ratllador.

Posem una mica d'oli en una paella petita. Quan l'oli estigui una mica calent hi posem el tomàquet i el deixem a foc viu que es faci, l'anem remenant . Hi afegim una mica de sal, sucre i si ens hi agrada una mica d'alfàbrega seca.

Quan veiem que el tomàquet canvia de color ja estarà fet. Aleshores hi podem afegir els ous sencers dins la paella. Remenem en compte de no desfer el rovell. Primer hem de remenar la clara que triga més a fer-se. Quan la clara ja està feta, s'ha tornat de color blanc, es pot desfer el rovell i barrejar-ho tot i apagar el foc. El rovell volem que quedi cremós, no cuit del tot.

Omplim l'entrepà amb aquesta barreja. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada