dissabte, 4 de gener del 2014

mousse de iogurt amb taronja aromàtica

MES TARONGES 

Ara ja comencem a trobar taronges bones, ja n'és el temps. Aquestes postres són molt senzilles i una manera diferent de menjar-les. Les fruites amb el iogurt són una combinació deliciosa. Proveu sinó: maduixes a la llima amb mousse de iogurt o fruites al forn amb iogurt i ja m'ho direu.







INGREDIENTS:

2 taronges

1 cullerada de mantega

1 anís estrellat

2 cullerades petites de sucre roig

1 cullerada de cognac

mousse de iogurt  ( vegeu maduixes a la llima amb mousse de iogurt)



Pelem la taronja, de manera que ho fem com una poma però mirant de treure completament la part blanca de la taronja i deixar els grills al descobert sense la pell de fora. Feu-ho sobre d'un plat que així aprofitareu el suc que en surti.

Un cop tenim la taronja així, traiem els grills tallant la pell de banda i banda amb un ganivet esmolat. Es tracta de deixar els grills completament pelats.

Posem una paella al foc amb la mantega, el suc que hagi sortit, el sucre, una mica de pell de la taronja sense la part blanca, el cognac i l'anís estrellat. Deixem la taronja fins que se'ns fa com un xarop amb el sucre desfet. Apaguem el foc.

Ho servim posant a sota del got la mousse de iogurt i a sobre la taronja.



2 comentaris:

  1. Boníssima proposta, Mami! Fa festa i és lleugera, ideal per aquests dies. Bons reis!

    ResponElimina
  2. Mmmm..... ja sé on destinaré una part de les taronges del jardí!!! Quin descobriment que he fet amb el teu blog!! Em tindràs més d'un dia per aqui. Si vols et convido a passar-te pel meu (lacuinetadelalourdes.blogspot.com). Ens veiem per aqui!!

    ResponElimina