diumenge, 28 de setembre del 2014

gelatina de llimona amb gerds

OH QUE COMPLICAT!

M'agraden aquests plats que quant els veus sembla que hi hagis dedicat moltes hores i en canvi ho has fet en un moment. Aquest és el cas d'aquesta recepta que tan poden ser unes postres refrescants com la decoració d'una altre plat.  Fan bonic aquestes gelatines, no? Ja veureu que no costen res de fer.







INGREDIENTS:

1 sobre de gelatina de llimona

1 tarrina de gerds frescos




Preparem la gelatina tal i com ens indica l'envàs. Hem de posar l'aigua a bullir i tirar-hi la gelatina un cop fora del foc. Esperem que es disolgui bé tota la pols i hi afegim aigua freda.

En uns motlles de glaçons hi posem un gerd a cada forat. Acabem d'omplir els motlles amb la gelatina de llimona ja dissolta i ho posem a la nevera un parell d'hores.

Per desemmotllar-ho posem el motlle dels glaçons en aigua molt calenta, just que toqui per fora només el fons de les gelatines i d'aquesta manera es desenganxaran millor. Volquem el motlle sobre d'una plàtera i les servim als plats.

Ho podem decorar amb fulles de menta o de sàlvia.

1 comentari:

  1. q maco i q efectista!!! molt rebé... jo encara no he rebut el llibre, per cert, si us plau com al perfil no veig el teu email, em pots escriure??? estxeyenne@gmail.com Gràcies, Nuria

    ResponElimina