diumenge, 30 de novembre del 2014

pastís de bledes

ANTI DIETA

En aquest cas no podem associar les bledes a fer dieta. Aquest pastís de bledes fet amb pasta de full no és per menjar en cas de dieta. Però sí que us l'aconsello si no sou massa partidaris de les bledes. Proveu-les així i repetireu. Si teniu nens també pot ser una manera de menjar-les sense rondinar.








INGREDIENTS:

1 massa de pasta de full

1 manat de bledes

2 cullerades de pinyons

2 cullerades de panses

1 all

1 rajolí de nata per muntar

oli i sal


Posar una olla amb aigua i sal al foc fins que bulli.

Rentem bé les bledes perquè solen portar molta terra. Les podeu submergir en aigua abundant i després anar-les repassant una a una.

Un cop netes les tallem a tires, fent-ne 5 o 6 juntes. Les aboquem a l'olla un cop l'aigua bulli i les deixem 5 minuts.

Escorrem bé les bledes.

Encenem el forn a 200º.

Posem en una paella un rajolí d'oli i hi afegim l'all filetejat i els pinyons i les panses. Hi donem un parell de voltes al foc per tal que deixi anar tot plegat el seu aroma i hi aboquem les bledes ja cuites.

Ho deixem primer a foc baix 5 minuts i després apugem el foc i ho deixem 5 minuts més. Apaguem el foc i hi posem un rajolí de nata i ho remenem tot plegat. 

Estenem la pasta de full sobre d'un paper vegetal en una plàtera d'anar al forn. La punxem amb una forquilla per tot arreu per evitar que pugi quan es cogui.

Hi posem damunt les bledes ben repartides i posem la plàtera al forn. El forn ha d'estar encès només de la part de baix. Ho deixem fer-se durant 15 minuts i ja està. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada