dilluns, 19 de gener del 2015

amanida de cogombre amb iogurt

NETEJA

Potser necessitem una mica de neteja interior després de festes? Doncs el iogurt ens anirà la mar de bé. Proveu aquesta amanida de gustos àrabs, la menta és el seu condiment preferit. És refrescant i a més us equilibrarà la panxa. Altres amanides que són un bàlsam per l'estòmac: amanida amb fonoll i taronjaamanida de pastanaga o escarola amb magrana. Us he de confessar que a mi no màgrada el cogombre i d'aquesta manera en menjo. Proveu-ho.








INGREDIENTS:

1 cogombre

1 iogurt

1/2 llimona

1 cullerada de postres de sucre

3 fulles de menta

sal i pebre


Pelem el cogombre. El tallem per la meitat i després un altre cop per la meitat. Quan el tinguem així hi traiem les llavors. Només aprofitarem la part de la polpa sense les llavors.

Ara tallem el cogombre a quadrats ben petits. Els posem en un bol i hi afegim el suc de la llimona, el sucre i un polsim de sal i pebre. Ho barregem bé. Trinxem bé les fulles de menta i les posem al bol. Ho deixem uns deu minuts i finalment hi posem el iogurt. Ho barregem de nou i ja està.

La podeu servir com acompanyament d'una carn a la planxa, damunt d'una amanida o d'un pa pita acompanyat amb humus... amb el que vulgueu.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada