dijous, 15 de gener del 2015

mousse de torró

NO ELS VULL VEURE MÉS

Com és que un cop passen les festes ja no suportem veure més els torrons per allà sobre? Ens desperten mala consciència potser? Ens recorden que sempre comprem més del que gastem? Doncs no passa res, perquè no ens els polim fent unes postres que els disfressin una mica? D'això tracta aquesta recepta, d'aprofitar les sobres dels torrons. Ja veureu que la idea es pot adaptar als torrons que us hagin quedat.






INGREDIENTS:

1 bric de nata per muntar de 200 ml

1 tall de torró de Xixona d'un cm i mig

1 tall de torró de crema de la mateixa mida

1 tall de torro d'Alacant de la mateixa mida



Començarem per fer la nata muntada. Per fer-ho penseu a posar el bric a la nevera una estoneta si és que no l'hi teníeu. Es munta millor si està freda. Per muntar-la podeu fer servir el mateix túrmix amb un aplicador que porta per muntar clares. No hi afegiu gens de sucre.

Per un altre costat triturem el torró de Xixona, el reduïm a pols amb un molinet de cafè o amb un robot de cuina. Si no en teniu ho podeu fer tallant-lo amb un ganivet en una direcció i en una altra com si trinxéssiu carn.

Barregeu la nata muntada amb el torró de Xixona en pols embolicant-ho amb compte.

Amb un tallador de formatge fem "virutes" del torró de crema. Ens anirà millor si s'ha assecat una mica i tot. Si no en teniu hi podeu posar "virutes" de torró de xocolata.

Agafem el torró d'Alacant el posem dins un drap i li donem cops amb una ma de morter per fer-ne trossos petits. No cal que ens quedin massa petits.

Muntem en un bol o en un got les postres. Primer hi posem una cullerada de la mousse de Xixona. A sobre hi posem les "virutes" de torró de crema o de xocolata. Hi tornem a posar una bona cullerada de mousse de Xixona i ho cobrim amb els trossos de torró d'Alacant.

Tapem els gots amb paper film i els posem al congelador uns 30 minuts, no cal més, mentre dinem per exemple.

Agafarà una textura una mica com de gelat. Si els deixeu més estona al congelador els haureu de deixar temperar uns 10 o 15 minuts abans de menjar, si no seran massa gelats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada