dijous, 29 d’octubre del 2015

llesca de cranc

PER AJUDAR ALS ESMORZARS

Sembla que si un esmorzar no porta embotit ja no se sap què posar-hi. Moltes vegades sobretot a una certa edat, ja m'ho reconec, ens puja el colesterol i ens diuen que l'embotit fora. Com a màxim el gall dindi cuit. D'acord, però cada dia? Home doncs busquem altres possibilitats. Jo en el bloc us he anat posant entrepans saludables. Avui hi afegeixo aquestes llesques per fer un esmorzar o un sopar lleuger. No us espanteu, porten maionesa, però es tracta de posar-hi una fina capa només.
Podeu provar d'altres possibilitats com: entrepà de verdures a la planxa (les podeu tenir ja fetes en un tuper), entrepà de seitons en vinagreentrepà amb tomàquet, tonyina i olives. O us podeu tenir ja preparats uns patés vegetals per fer una untada ràpida per exemple: paté de pèsolshumuspaté d'albergínia o paté de pebrot. Si a més hi combineu pans diferents com d'olives negres, de nous, de panses... aleshores ja és un festival d'esmorzar. Animeu-vos!






INGREDIENTS:

2 llesques de pa de motlle integral o de nous

2 cullerades de maionesa

1/2 alvocat

4 barretes de cranc



Untem el pa amb la maionesa, que quedi només una fina capa, no cal posar-n'hi molta.

Tallem pel mig l'alvocat i en guardem mig ben embolicat amb paper film per un altre dia. Guardem la part que te el pinyol que així es conserva millor. Quan el vulgueu fer servir només li heu de treure la capa superficial que s'haurà oxidat.

Tallem a llunes el alvocat i el posem damunt del pa.

Partim per la meitat els talls de cranc de dalt a baix i els posem damunt del pa de forma que quedi bonic. No oblideu que mengem pels ulls. I a esmorzar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada