dimecres, 11 de maig del 2016

llesca amb alvocat i raves

ESMORZAR AMB ENERGIA

Mireu què us proposo per esmorzar. La combinació us pot semblar estranya però no digueu res fins que no ho tasteu. Boníssim, de veritat i la recepta no és meva, me la va suggerir la meva filla després de provar-la ella a casa seva. La veritat és que porta de tot, els alvocats tenen un efecte saciant que us durarà fins que torneu a menjar ja ho veureu. Si voleu, per avançar feina, podeu tenir un tuper amb els raves tallats la nit abans. Preparar-ho és un moment. Recordeu que de coriandre fresc en podeu tenir sempre al congelador. Compreu l'herba fresca i la poseu de seguida en una bossa ben tancada hermèticament al congelador i en tindreu per fer servir durant molt de temps i no se us passarà com si ho poseu a la nevera. D'aquesta manera amortitzem la compra de les herbes i no se'ns fan malbé. Us animeu? Voleu saber on més podreu utilisar el coriandre? Doncs mireu: calamars a la planxa a la llimona, guacamole, llenties estil hindú, cebiche de rap,  o pollastre amb salsa de cacauets. I ben aviat us en penjaré d'altres: corona d'arròs amb carn o marisc oriental, bon profit!









INGREDIENTS: (4 llesques petites)

4 raves

1 alvocat

1 gra d'all

coriandre fresc en fulles

oli

sal i pebre



Torrem una mica les llesques de pa. Tallem pel mig el gra d'all i l'untem al pa lleugerament si no volem que el pa tingui massa gust d'all.

Per sobre l'amanim amb un rajolí d'oli i hi repartim l'alvocat pelat i tallat a llunes i els raves tallats a talls prims.

Hi posem pel damunt el coriandre tallat ben petit i espolsem per damunt una mica de sal maldon, si en tenim, i una mica de pebre.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada