dissabte, 11 de juny del 2016

smoothie de fruites i verdures

DE MODA

S'han posat de moda els sucs naturals i les combinacions de fruites i verdures que van bé per un munt de coses per dir-ho de manera ràpida. Els sucs suposen que deixen fora la polpa. Les màquines de fer seucs extreuen el suc i en colen la polpa de manera que ens trobem una beguda completament líquida. Els smoothies en canvi el que fan és triturar-ho tot plegat, de manera que ens queda com un puré molt referescant. S'aprofita tot el suc, la polpa i s'afegeix uns glassons de gel per fer-ho més refrescant i lleuger. Trobo que és un entrant meravellós per l'estiu. Podria substituir el got de gaspatxo que ja ens prenem com a rutina. Si teniu ganes de canviar i prova coses noves us aconsello que el tasteu. Aquest smoothie te un equilibri en els gustos que us agradarà. Per cert ja sabeu que la moda va canviant, doncs bé ara el que està de moda ja no són els smoothies son els cold-press o prensats en fred. Ja en sentireu a parlar!!!








INGREDIENTS: (per 3 gots grans o quatre de petits)

1 remolatxa

1 taronja

1 llimona (només el suc)

1 poma

1 pastanaga

1 tros d'api

1 branca del bulb de fonoll

6 glassons



Per fer aquest smoothie necesitem una batedora vertical, de les americanes. Son aquelles batedores que tenen un vas de vidre molt gran i poden triturar glassons i tot.

Pelem la remolatxa, la poma i la taronja.

Traiem un tros tendre de la part de dins del fonoll i també de l'api. La part més blanca de dins és molt més tendre.

Rentem bé la poma perquè la posarem amb pell i tot.

Fem el suc d'una llimona.

Posem al got de la batedora el suc de la llimona la taronja tallada per la meitat, la poma, la remolatxa  i la pastanaga a trossos i l'api i el fonoll trossejats. Hi afegim els glassons i ho triturem tot plegat una bona estona.

Ho servim en un got ben xulo decorat amb un plomall de fonoll o una branqueta d'api.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada