dimecres, 6 de juliol del 2016

tallarines amb pebrot i all negre

NOUS INGREDIENTS

Quan descobreixo un nou ingredient no puc parar de fer receptes. Provo possibilitats a veure com es pot usar i combinar. Ara se m'ha donat per l'all negre. En puc trobar amb facilitat, és per això que m'he decidit a posar-ne receptes al bloc. Aquesta vegada l'invent és amb pasta. Ja veureu que ràpida de fer i quin resultat més bo. No sóc gens fan del pebrot verd però avui he pensat que el color hi podia anar bé, recordeu que també mengem pels ulls. Doncs la combinació ha resultat deliciosa. Si voleu aprofitar l'all negre que compreu per fer coses ben aviat us en posaré més receptes. Fa poc ja us vaig posar la crema de blat de moro i en posaré més. 







INGREDIENTS:

1/4 d'un pebrot verd

12 tomàquets cirerols

2 alls negres

1 ramet de julivert

1 cullerada de parmesà ratllat

oli, sal i pebre



Posem una olla al foc amb aigua abundant i sal. Quan bulli hi tirem les tallarines i les deixem bullir el temps que indica l'envàs.

Mentres preparem l'acompanyament de la pasta i la salsa. Tallem el tros de pebrot verd a quadrats ben petits, el més petits que poguem.

Els posem en una paella petita amb un dit d'oli, els deixem que es confitin a foc mitjà durant 5 minuts.

Afegim a la paella els tomàquets cirerols i ho amanim amb una mica de sal i pebre.

Escorrem l'oli de la paella i el posem en un pot de triturar, allà hi afegim també els alls negres, la cullerada de parmesà ratllat i el julivert ben trinxat petit. Ho passem pel túrmix fins que queda una salsa fina. Ho tornem a posar junt amb els tomàquets cirerols i el pebrot  a la paella ja apagada.

Un cop la pasta està cuita l'escorrem bé i la barregem amb la salsa i els tomàquets i pebrot. Hi donem un parell de voltes i ho servim.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada