divendres, 3 de març del 2017

cigrons amb suc amb bacallà

ENCARA FA FRED

Us ve de gust un plat de cullera? Si compreu els cigrons cuits és un moment de res fer-lo. POdeu comprar el bacallà ja dessalat o dessalar-lo vosaltres a casa i congelar-lo un cop dessalat per tenir-lo a punt quan vulgueu només descongelant-lo. Si us agrada menjar llegums amb cullera mireu aquestes altres receptes: escudella barrejada vegetal, sopa ràpida, cigrons amb bledes, cigrons amb espinacs, llenties estil hindú, llenties amb confit d'ànec, llenties estofades, mongetes amb cloïsses, mongetes amb anís o pasta e faggioli.






INGREDIENTS:

2 talls de bacallà ja dessalat

1 tros de pebrot vermell

1 tros de pebrot groc

1 ceba tendra

4 alls tendres

1 fulla de llorer

1 clau 

1 tomàquet

1 tassa de vi blanc

300 g de cigrons



Tallem els pebrots a daus no gaire grossos. La ceba la pelem i la tallem a quadrats petits. Pelem l'all tendre i el tallem a rodanxes d'un cm.

Posem una cassola una mica fonda al foc amb una mica d'oli. Hi posem les verdures amb la fulla de llorer i el clau que es facin a foc mitjà. 

Mentre ratllem el tomàquet.

Un cop le sverdures s'han estovat a la casssola hi afegim el tomàquet ratllat. Ho salem i hi posem una mica de sucre per l'acidesa del tomàquet. Deixem que el tomàquet es faci i quan el veiem que ha canviat de color i s'ha reduit una mica hi aboquem el vi blanc i ho deixem reduir de nou.

Afegim els cigrons a la cassola i ho cobrim just tot plegat d'aigua, no ha de quedar com una piscina que sino ens quedarà massa aigualit. Posem els talls de bacallà partits per la meitat, abaixem el foc i ho deixem bullir tapat 7 minuts. Ja ho tenim!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada