dissabte, 18 de juny del 2011

bistec amb patates fregides diferents

CARN A LA PLANXA A L'ESTIU

A l'estiu no tenim tantes ganes de cuinar i tampoc ens ve de gust menjar coses massa elaborades. Un bon bistec, un tall de llom ben gruixut o unes costelles de xai, tot fet a la planxa, necessita un bon acmpanyament.

Anem a fer una guarnició de patates fregides diferent.





INGREDIENTS:

2 bistecs

2 patates

1 carbassó gran

1 ceba gran

oli i sal

Pelem les patates i les tallem a quadrats més aviat petits. Agafem el carbassó i el netegem bé, i sense pelar-lo el tallem a quadrats més o menys com les patates. Agafem la ceba i la pelem i la tallem a llunes no gaire primes.

Les mides de com ho tallem són importants, perquè ho fregirem tot junt, i es important saber que la ceba es cou abans que la patata, per tant els talls de ceba els hem de fer amples, si no ens quedaran massa fets i les patates encara estaran crues.

Agafem una paella amb oli abundant i la posem al foc. Quan l'oli estigui ben calent hi tirem le verdures que hem tallat. Si no voleu tenir problemes amb la cocció ho podeu fregir per separat, primer la ceba, després el carbassó i després les patates. D'aquesta manera les patates  i el carbassó agafaran el gust de la ceba d'haver-la fregit abans.

Un cop cuit ho servim d'acompanyament de la carn i ho salem al mateix plat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada